Barozza Residence

Architecture for Residential building
Como 2017
Added values
Residences in the green
Optimization of the area
Game of inclinations between full and empty volumes
Barozza Residence

Magic boxes

This lot’s complex geographical position established a design challenge in these residential units and ground floor commercial space. The concept of the project was aimed at creating spaces among these natural inclinations.

More about

In green oasis

A technical-aesthetic took advantage of the available space without obstructing the natural views of the surrounding agricultural area.

Eng. Simone Lomuoio contributed in this project.

More from our projects
Pusteria Residence
Architecture

Pusteria Residence

Pusteria Residence
Masterplan for La Rossa
Architecture

Masterplan for La Rossa

Masterplan for La Rossa
All projects